De wereld van wonen

Uw woning krijgt een exotische touch met de schitterende handgemaakte accessoires uit de wereldwinkel. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van gebruiksvoorwerpen en kunstwerken met de warme uitstraling van verre culturen.

Uit Kenia en India zijn er beelden van zeepsteen. Ze hebben uiteenlopende vormen, bijvoorbeeld gezinsvoorstellingen en dieren die in Afrika leven. We hebben een ruime keus originele bogolans, met modder beschilderde doeken uit Mali.

Het woonassortiment aan mozaïekschalen, vazen, manden en andere woonaccessoires wisselt regelmatig. Dus vaker een kijkje komen nemen is zeker aan te raden. Dankzij de variatie in assortiment en prijs biedt de Wereldwinkel voor elke smaak en elke beurs een bijzonder en dikwijls een handwerkstuk.

Voor de slaapkamer zijn er dromenvangers in diverse kleuren, vormen en afmetingen. Volgens de Indianen uit Noord Amerika worden tijdens de nacht nare dromen gevangen in het ‘web’ van de dromenvanger en glijden ze er in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Fijne dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer. Bij uitstek een geschenk aan pasgeborenen. Zo begint de zuigeling vriendelijker aan zijn leven op deze aarde.

 

Productfoto's gemaakt door Miriam Bruekers.