De wereld van geluk en wellness

Een wereldwinkel zonder geluksbrengers, symbolische geschenken is ondenkbaar. Denk daarbij aan gelukspoppetjes, olifantjes, opkikkers, klavertjes, vredesduifjes, wenslintjes, wensklokjes en nog veel meer.

Ook ons  wellness-assortiment breidt zich steeds verder uit. Handgemaakte zeep gemaakt van natuurlijke ingrediënten, geurige essentiële oliën. Zachte baddoeken van biologische fair trade katoen. Heerlijke verwencadeaus.

 

Een Boeddha is door eigen inzicht verlicht en verlost uit de kringloop van wedergeboorten. Dat verklaart waarom boeddha’s verschillende gezichtsuitdrukkingen en handhoudingen kennen, de zogenoemde mudra: een gebaar van geruststelling of bescherming.
Ook verschillend zijn de materialen en de formaten van de boeddha’s in de Wereldwinkel. Ze zijn van steen, marmer en hout; van nog geen 10 cm hoog tot 75 cm.
Geef je een boeddha aan een geliefd iemand, dan geef je geluk.

 

Al snel na binnenkomst van de Wereldwinkel wordt uw neus gestreeld: een melange van wierookgeuren. De originele Moeders Geuren Wierook in talloze geurschakeringen veraangenamen de sfeer in uw huis. Zuiveringshout bijvoorbeeld is een geur om vrolijk van te worden. Passiebloem zorgt voor inspiratie.

Deze wierook van hoge kwaliteit is afkomstig uit Zuid-India en is verkrijgbaar in talloze geurvarianten. De productiewijze is ambachtelijk, zonder gebruik van chemicaliën.

Productfoto's gemaakt door Miriam Bruekers.