project Amanecer in Bolivia.

 Op zaterdag 08-02-2014 van 14.30 tot 16.30 uur zal José Raaijmakers in de Wereldwinkel in Eindhoven informatie geven over het project Amanecer in Bolivia.

Haar broer, Theo Raaijmakers werkt daar al ruim 20 jaar in dit project voor straatkinderen. Theo heeft daar al veel kinderen, die van de straat kwamen op zien groeien tot jongelui, die nu een zelfstandig leven kunnen leiden, o.a. omdat ze m.b.v. dit project een onderdak en verzorging kregen en een opleiding hebben kunnen volgen. Al met al Theo's levenswerk.

De Stichting Werk Theo Raaijmakers probeert Theo te helpen door geld in te zamelen om dit werk te kunnen blijven voortzetten. Ik weet, dat het geld hard nodig is en dat het goed wordt besteed. Ik ben er zelf een paar keer geweest en heb met eigen ogen gezien hoe hoog de nood is.

Tijdens de bijeenkomst zullen we een dvd bekijken en zal ik jullie vragen beantwoorden.

Na afloop zijn er Boliviaanse spullen te koop, waarvan de opbrengst uiteraard volledig naar het project gaat.

Patricia Ramirez Franco, een Peruaanse kunstenaar zal ter ondersteuning van dit project een aantal van haar kleurige werken exposeren in de wereldwinkel. Meer over het werk van Patricia zie http://www.patriciafranco.nl