Papier

Notitieboekje Yin Yang


Indonesië


Klein boekje. In rood, geel en oranje.

Yin en yang (☯) zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. Het yin-yangsymbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid (aarde, koude, het noorden, vochtigheid) symboliseert en yang mannelijkheid (hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn echter niet louter tegenstellingen, maar vooral complementaire (elkaar aanvullende) waarden.

Kaleido Color


België


Kleurplaten voor jong en oud.

De tekeningen in dit blok krijgen een prachtig caleidoscopisch effect als je ze inkleurt. Kies allemaal felle kleuren die mooi contrasteren met de zwarte achtergrond of experimenteer met tinten die dicht bij elkaar liggen. Ga je ervoor om elk detail anders in te kleuren of maak je liever grote kleurige vlakken? Het resultaat zal hoe dan ook verbluffend zijn!

Een uitdaging voor zowel jonge als oudere kinderen en voor iedereen die van inkleuren houdt!

Kalender


-


Verjaardagskalender van gerecycled papier.

Met afbeeldingen van de sterrenbeelden.

Briefpapier


.


Briefpapier van gerecycled papier.

Met diverse afbeeldingen.

Fotoalbums


o.a. India en Indonesië


Diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

.

Notitieboekje met labelvenster


India


Handgemaakt notitieboekje.

-

Notitieboekje Indiaas motief


-


Notitieboekje met een block print motief.

Deze motieven zijn gemaakt volgend een oude methode waarbij een houten stempel ingewreven wordt met inkt. Deze wordt dan vervolgens op de gewenste plaats papier of stof gedrukt.